Nieuwe site

Nieuwe site

U had het wellicht wel al opgemerkt...  Wheels and Bikes beschikt over een nieuwe website.

 

Deze website, die ontwikkeld werd door Vaconi IT te Lebbeke, is er gekomen om u beter te kunnen informeren over onze diensten.

Ons atelier

In één oogopslag kan u te weten komen welke diensten wij zoal aanbieden in ons atelier.  U vindt hier bijkomende informatie over onze core-businesses, nl.

Daarnaast kan u ook een overzicht terugvinden van andere diensten die wij uitvoeren (verkoop van onderdelen, onderhoud van fietsen, vorken, dempers en schijfremmen, controle van de batterij van uw e-bike, aanpassingen en reparatie van frames, lakken van frames en het plaatsen van ombouwkits om van uw fiets een e-bike te maken).

Fietsen

Onder de rubriek fietsen vindt u een aantal koppelingen naar de sites waarvan wij verdeler zijn, zodat u snel uw gading kan vinden.  Of wellicht bent u op zoek naar iets exclusievers?  Dan kan u ook bij ons terecht voor het maken van een op maat gecreëerde fiets.  De andere kant van het spectrum?  Onze tweedekans fietsen, hoewel u snel moet zijn, want deze zijn telkens zeer snel uitverkocht.

Wielen

Zoals eerder aangegeven, is één van onze specialiteiten, het vlechten van wielen.  Deze pagina vertelt u hier iets meer over.

Nieuws

Hoewel wij liever aan fietsen werken dan aan onze site, zullen wij naast dit bericht, heel af en toe wel iets plaatsen over het reilen en zeilen bij Wheels and Bikes, zodat u op de hoogte wordt gehouden van o.a. sluitingsdagen, een nieuwe tweedekans fiets die aangeboden wordt, enz...

Contactname

Hebt u vragen voor ons?  Of wenst u direct in contact te treden met ons?  Dat kan via deze pagina!

 

met vriendelijke groeten,

Kris Wijns, zaakvoerder